klik op onderstaande linkWe leven in de eindtijd van Kali Yuga (het ijzeren tijdperk) van list en bedrog. Jaldabaoth kun je ook zien als een soort van kwantum computer van waaruit de simulatie (wat wij leven noemen), gestuurd wordt. Die computer dreigt overbelast te raken en grijpt hij in om het mensenras te decimeren. Hij doet dat door o.a. de inzet van de Archonten en op hun beurt manifesteren zij zich in de wereld, nemen zeer hooggeplaatste posities aan en vormen zij de 1 % van de wereldbevolking die de totale macht op aarde representeert en domineert. 

Kurtzweil, Gates, The Rotchilds en Rokkefellers is maar een kleine greep van deze dominante 1%.
Zij vertegenwoordigen de agenda van de duisternis, al presenteren ze zich als wereldverbeteraars. Ze zullen hun pact met de duivel ontkennen en de meeste van ons zullen denken dat het gewoon mensen zijn. Dat zijn het in eerste opzicht ook wel, maar dan wel degene die hun ziel aan de duivel verkocht hebben. In ruil voor heel veel macht en geld en top posities op het wereld toneel vervullen zij de taken die hen zijn toebedeeld. En dat is al generaties lang in deze bovengenoemde families gaande. De Bushclan is daar ook een voorbeeld van. Er zijn praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen en zo blijft het verborgen voor de ogen van de mensheid, al komen er steeds meer gaten in het netwerk van de Demiurg en komt er meer en meer aan het licht.

"Het decimeren van de wereldbevolking" 

Archonten en andere rassen voeden zich met de ontlading van negatieve energieën op aarde.
Het zaaien van angst is één van de pijlers die hen daarin voorziet. Dat is waarom de mensheid gedreven is tot het voeren van oorlogen. Het levert bloedvergieten op en heel veel trauma’s vol angst. Zou ik het als voeding moeten omschrijven, dan zijn dat de luxe kaviaar en oesters hapjes waar deze machten zich te goed aan doen.

Nu de kwantum computer dreigt te overbelasten, zal de demiurg er alles aan doen om zijn schade zoveel mogelijk te beperken. Het decimeren van de wereldbevolking is voor hem de enige optie om alles onder controle te houden.

In Wuhan China is het covid 19 virus ontsnapt, althans, dat is wat ze ons willen doen laten geloven.
Als je de wereld bevolking in wil krimpen, dan kun je dat bereiken met een wereldwijd virus. Er zouden, volgens de voorspellingen die over dit virus gedaan zijn, miljoenen doden vallen, maar dat is niet gebeurt omdat er van Hoger Hand een stokje voor gestoken is. Dat neemt niet weg dat de lobby voorts gaat en de wereldbevolking gedwongen wordt om in het gareel te lopen, mondkapjes te dragen en je te laten vaccineren tegen een pandemie die eigenlijk helemaal niet bestaat.

De angst regeert, ondanks dat er nu bekent is dat ruim 99% van de wereldbevolking er niet aan overlijd, milde klachten heeft en goed hersteld en er dus geen enkele reden is voor paniek.
Bil Gates is een van de prominenten en dominerende machten die ons het vaccin door de strot wensen te duwen. Ten eerste omdat hij er nog rijker van wordt, maar ten tweede, hij een spil is in de demiurgische agenda.

Het eigenlijke plan is om de ziel te vangen, iets wat voor de demiurg een ongrijpbaar iets is. De ziel is de goddelijke vonk van puur en zuiver Licht en Liefde. Het is de levensadem. Zonder de zielenvonk zou het lichaam, dat door de demiurg geschapen is, niet opstaan en tot leven zijn gekomen.

De zogenaamde grote der aarde, waaronder Kurtzweil, streven ernaar de mens zover te krijgen dat ze chips laten implanteren. Het wordt aangeprezen als onbegrensde mogelijkheden voor de mens om een supermens te worden, maar in principe is het niet meer dan de uitwerking van de duivelse agenda. Het vaccin wordt aangeprezen als veilig en beschermend, maar degene die zich hebben laten vaccineren kunnen evengoed nog ziek worden, dus moet er meer achter deze agenda zitten.


Bron vermelding: onder Wikipedia:

Pancuronium is een spierrelaxans, ook bekendstaand onder de merknaam Pavulon. Het is een gevaarlijk middel: door de blokkade van de N-receptoren op de motorische eindplaat stoppen ook middenrif en tussenribspieren met werken, waardoor dus de ademhaling stil valt en de dood na een bepaalde tijd intreedt. Iemand die Pancuronium heeft gehad moet dus altijd beademd worden tot hij weer zelf kan ademen. In ziekenhuizen wordt pancuronium gebruikt bij operaties om dwarsgestreept spierweefsel op doeltreffende wijze te verlammen. De gebruikelijke dosis is 0,06 tot 0,10 milligram per kilogram lichaamsgewicht (bij een normaal gebouwd persoon). Normaal gezien begint het effect van pancuronium zo'n 3 minuten na de injectie.

Kenmerken:

  • niet-depolariserende spierverslapper (pachycurare),
  • blokkade van de N-receptoren motor eindplaat,
  • ICU,
  • tetanus,
  • 30 min.

Tegenwoordig wordt pancuronium ook gebruikt bij het uitvoeren van euthanasie en de doodstraf door de dodelijke injectie, als tweede gif. De dosis is dan natuurlijk veel groter: sommige staten van de VS gebruiken 100 milligram pancuronium.

Alternatieven voor pancuronium zijn chemicaliën die tubocurarinechloride en/of succinylcholinechloride bevatten.

De fabrikant MSD heeft besloten het middel per 31 mei 2011 om economische redenen uit de handel te nemen[1]. Het wordt nog wel wereldwijd door andere fabrikanten gemaakt

Ik ben eens op onderzoek uitgegaan om te achterhalen wat er nu eigenlijk in deze vaccins zit en waarom het dan makkelijker te verklaren is waarom ze het vaccin wereldwijd door de strotten van de mensheid willen proppen.

Een van de stoffen die vermeend in het vaccin zitten is Pancuronium. Pancuronium zit als werkzame stof in de dodelijke injecties die toegediend worden bij de Amerikaanse doodstraf en tegenwoordig ook bij euthanasie. Het is een spierverslapper en kan de hartspier zodanig verslappen dat het hart stopt met pompen. Beademing is dan nodig om iemand in leven te kunnen houden anders leg je het af. Nu zit er niet een volledige dosis in zoals bij de doodstraf of euthanasiespuit, maar het verklaard wel waarom er mensen op de intensive care aan de beademing komen te leggen. Er zijn er ook zat die aan het vaccin overlijden als ze niet op tijd geholpen worden. Sterker nog, er sterven meer mensen aan de gevolgen van deze injectie, dan aan het corona virus. Corona is wel losgelaten op de mensheid, dus ik zeg niet dat het niet zou bestaan, maar het is een gemanipuleerd virus dat weinig tot geen van de verwachtte resultaten heeft opgeleverd. Ook niet geheel onbelangrijk is te weten dat 99% van de sterfgevallen bestempeld worden als coronadoden, maar dit helemaal niet het geval is. Het zijn vaak andere ziektes die de dood tot gevolg hebben, maar wel versterkt zijn door het virus of de vaccinatie en niet andersom omdat men al verzwakt was.

Tevens zit er in het vaccin een zeer verfijnde nanotechnologie die in principe de menselijke functies overneemt. Het vaccin zorgt er in principe voor dat je als artificiële intelligentie in leven blijft. Je hebt hen niet door tot het daadwerkelijk geactiveerd wordt. Je bent het nog wel in de vorm, maar in principe ben je een robot door de implantatie van deze verfijnde nanotechnologie.

Oké, en wat heeft dat te maken met de agenda van de demiurg? Nou, het volgende. Zodra de artificiële intelligentie je stoffelijke vorm is binnen gedrongen, dan schakelt het met behulp van de Pancuronium de ziel uit en neemt de zaak over. Daarmee is het doel bereikt en je de kans ontnomen om te kunnen komen uit de greep van de duisternis. M.a.w. er is totale macht over je en is het moeilijker om terug naar de werkelijke Bron te kunnen keren. Je bent de God van dit universum, maar gevangen door de duivel en die zal tot de laatste snik misbruik maken van je zielenwezen. En niet zomaar een keer, nee incarnatie tot incarnatie omdat je nu eenmaal in dat web gevangen bent.

Als je werkelijk leert te doorzien hoe de demiurg van ontstaan tot aan het einde zal pogen zichzelf te voeden met leed der mensen, dan ga je alle verbanden zien en zie je ook welke mensen in de wereld op het duivelse toneel voor deze machten werken.

We leven in een soort computer simulatie. We denken mens te zijn, maar de vorm is een creatie die los staat van de essentie. Wie we werkelijk zijn, ongeacht de situatie, is een gevangen ziel die verbonden is aan het rad van sterven en geboorte en uit die duisternis kun je opstaan, maar zolang je je in laat met de wereld, denkende dat het de realiteit is, ontkom je niet aan het cyclische bestaan. En zeker nu, in de laatste dagen, wordt gepoogd om de ziel voor eeuwig te verbinden aan de demiurg. Dat zal uiteindelijk niet lukken, maar velen volgen klakkeloos de massa en laten zich inenten zonder te beseffen wat ze nu eigenlijk doen.

Ik kan het ze ook zeker niet kwalijk nemen, de media is vol van de negatieve berichtgeving en wordt er zoveel angst gezaaid, dat men eieren voor zijn geld kiest zonder even buiten de box te denken. Het vertrouwen is die 1 % schobbejakken is ongekend. Ze besodemieteren je zonder dat je het doorhebt. Sterker nog ze presenteren het zo mooi, dat je niet anders kunt dan er in te geloven.

Maar zou je je echt verdiepen in wat er achter de schermen afspeelt, dan zou je nog wel drie keer nadenken voor je een dergelijk besluit zou nemen.


Tom Horn is een van de meest vooraanstaande Amerikaanse Remote Viewers van deze tijd. Hij voorspelde een jaar voor het zou gebeuren het aftreden van de paus Ratzinger op de dag nauwkeurig, terwijl iedereen hem voor gek verklaarde want een paus sterft over het algemeen in het harnas. vanaf 1:53 minuten word het interessant en sluit aan bij wat ik hierboven al meende. Hij verteld over de genetische aanpassingen en noemt voorbeelden die ik ook voorzie in de zin van het uitsluiten van bepaalde soorten. Het is beangstigend om te weten dat ik op de home page een filmpje geplaatst hebt van Greg Braden die de handtekening van God in ons DNA gevonden heeft. Het is alsof alle puzzelstukjes op zijn plaats gaan vallen, want niet alleen Greg en Tom spreken op eigen manier over artificiële intelligentie, maar meerdere en dat sluit exact aan bij waar ze mee bezig zijn met het corona vaccin. TOTALE CONTROLE en God uitsluiten in de zin van weg vagen van de kaart des levens. dat gaat niet gebeuren, maar het komt wel heel dicht bij in deze laatste dagen,

Grafeenoxide 

Spaanse onderzoekers kwamen onlangs tot de ontdekking dat de ‘coronavaccins’ van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste deel uit grafeenoxide bestaan. Wat is grafeenoxide en wat doet het?

Het gaat hier om nanodeeltjes die in de bloedbaan en in iedere cel van je lichaam terechtkomen, legde medisch expert Jane Ruby uit in de Stew Peters Show. Deze deeltjes beschadigen het celmembraan, de beschermende barrière van een cel. “Dat is heel gevaarlijk,” waarschuwde dr. Ruby, die daarbij verwees naar dit onderzoek.

zie ook de pagina: Tijd voor de omwenteling


Dit materiaal is niet veilig

De gezondheidseconoom wees erop dat grafeenoxide kan leiden tot apoptose, oftewel geprogrammeerde celdood. Dat betekent dat de cellen zichzelf vernietigen. Ook veroorzaken de nanodeeltjes oxidatieve stress. “Dit materiaal is niet veilig.”

De vaccinmakers hebben het publiek niet geïnformeerd over het feit dat er grafeenoxide in hun coronavaccins zit. Je kunt je dus afvragen wat er nog meer in zit. “Dit is een nachtmerrie buiten iedere proportie,” aldus dr. Ruby.

Het is vergif

Presentator Stew Peters voegde toe dat de overheid zelf zegt dat dit een giftige substantie is die niet geschikt is voor menselijke consumptie. “Het is vergif. En dat is wat er in die prikken zit.”

De Spaanse onderzoekers zeggen bovendien dat het materiaal erectiestoornissen kan veroorzaken en schadelijk is voor sperma. Deze bijwerking is volgens hen gerelateerd aan een laag zinkgehalte als gevolg van de aanwezigheid van grafeenoxide in het lichaam.


Zie ook filmpje van Helma Broekman: uitleg over Grafeen in vaccin


klik op de groene knop voor meer informatie over onderzoeken naar ingrediënten zoals Grafeenoxide in de vaccins