De Tijd Vliegt (Shuman resonantie)

 

Lichaam, ziel en geest en dan de tijdlijn

Dit is niet zomaar een verhaal dat ik met jullie wil delen, het is een constatering. Een belangrijke constatering lijkt mij. Mensen vragen mij wel eens hoe het nu zit met het verschil tussen lichaam geest en ziel. Velen zeggen dat de geest de ziel is en andersom. Anderen wijzen dat van de hand en zeggen dat de geest niets te maken heeft met de ziel en dat de ziel slechts een verwijzing is naar het ongrijpbare.

Ik zal het proberen uit te leggen:

De geest is de geïndividualiseerde representatie van de ziel in een stoffelijk belichaming. Het is geconditioneerd en verwijderd van de grote en hogere ziel en is gefocust op de fysieke vorm en is daardoor afgesloten van enorme wijsheid en het hogere Zelf. Dit wilde ik even gezegd hebben.

Oke, en dan de tijd waarin we leven. Deze lijkt voorbij te vliegen, wel, dat doet ze ook

Ondanks dat een klok 24 uur rond draait, is er een versnelling gaande van tijd en ruimte in haar cyclus die ons in eerste instantie niet opvalt vanwege de 24 uur rotatie van de klok cyclus, maar het voltrekt zich door de versnelling al binnen 16 uur i.p.v. 24. Dat scheelt maar liefst 8 uur per dag in real time. Een dag duurt dus nog maar 8 uur in plaats van 12 uur. Iedereen voelt het wel, door te zeggen dat de tijd zo snel gaat, maar weet niemand dat dit ook het geval is.

24 x 60 minuten =1.440 minuten

16 x 60 minuten = 960 minuten

Ben je er nog?

Oké, ik ga het uitleggen.

De beleving van de 24 uur klok zou 1440 minuten moeten bedragen, maar door de versnelling die gaande is, speelt het geheel zich nu nog maar af in een duur van 960 minuten in 24 uur klok rotatie.

Dat levert een wonderbaarlijk cijfer op.

Normaal duurt een jaar 520.160 minuten, maar door de versnelling is dat nog maar 349.440 minuten.
Kijk je naar de klok, dan voltrekt dit zich nog steeds in 520.160 minuten per jaar, maar in real time is het dus nog maar 349.440 minuten.

Dat houd dus in dat een jaar 170.720 minuten sneller verloopt dan voor de versnelling. Dat is bijna een derde aan tijd verkorting. Geen wonder dat iedereen gestrest is en is het geen wonder dat de mensen zich afvragen waren de tijd vliegt, het is gewoon zo.

Oké hier dan het wetenschappelijke bewijs; Duizenden jaren was het Shuman resonantie model standaard voor de resonantie van de aarde, (of wel de hartslag) van de aarde  7.83 slagen per seconde geweest. De militairen hebben deze resonantie altijd als referentie punt gebruikt. Dit referentie punt is nu totaal anders.

Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw is dit ritme langzaamaan aan het verhogen / versnellen geslagen. Je zou kunnen zeggen dat de aarde het erg benauwd heeft. De hartslag is momenteel gemeten, volgens de Shuman methode, op 12 slagen per seconde en dat verklaard de versnelling in de tijd beleving. Door deze versnelling is de rotatie van de aarde versneld van 24 naar 16 uur. Geen wonder dus, dat we gehaast en gestrest rondjagen. Er zit één voordeel aan, een maand is zo om, dus ontvang je je salaris al over 29.120 minuten i.p.v. over 43.393 minuten. Maar dit is natuurlijk een grapje mijnerzijds. Updates volgen…