De 13 families die de wereld regeren: duistere krachten achter de Nieuwe Wereldorde


De schimmige krachten achter NWO volgen een trage agenda van totale controle over de mensheid en de hulpbronnen van onze planeet.
David Icke bedacht de "Totalitaire van Puntilla", omdat "zij" zeer kleine stappen zetten in de richting van onze volledige en definitieve slavernij. 
Dit zijn de families die de wereld regeren vanuit de schaduwen.

Hierdoor blijven de massa's relatief onbewust van het feit dat hun vrijheden beetje bij beetje worden ingenomen, terwijl de octopuskracht van NWO gestaag groeit.

De duistere krachten achter de agenda van de Nieuwe Wereldorde: families die de wereld regeren

Ergens in de buurt van de top van de piramide organiseert een uiterst elitaire organisatie die bekend staat als de 13 Families Council alle grote wereldevenementen. Zoals de naam al aangeeft, bestaat de Raad uit de 13 meest invloedrijke families op aarde.

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat 99% van de wereldbevolking wordt gecontroleerd door een "elite" van 1%, maar de Raad van 13 families bestaande uit minder dan 1% van 1% van de "elite" en niemand op aarde kan lidmaatschap aanvragen.

Naar hun mening hebben ze het recht om over de rest van ons te heersen, omdat ze de directe afstammelingen van de oude goden zijn en als koninklijke afstamming worden beschouwd. Deze families zijn:

 1. Rothschild (Bauer of Bower)
 2. Bruce
 3. Cavendish (Kennedy)
 4. Medici
 5. Hannover
 6. Habsburg
 7. Krupp
 8. Plantagenet
 9. Rockefeller
 10. Romanov
 11. Sinclair (St. Clair)
 12. Warburg (de Bank)
 13. Windsor (Saksen-Coburg-Gothe)

 

We vermoeden dat dit misschien niet de volledige lijst is en sommige zeer krachtige afstammingen zijn ons nog onbekend.

De Rothschild-dynastie is ongetwijfeld de krachtigste afstamming – die zichtbaar is – op aarde en de geschatte rijkdom is ongeveer $ 500 miljard.

Ze oefenen hun macht uit via het wereldbankimperium, dat bijna volledig in handen is van hen.

De belangrijkste instellingen die hard werken om de Nieuwe Wereldorde op te richten en onze soort volledig tot slaaf maken zijn:

1 . De City of London (financiën, gecontroleerd door de Rothschilds) – maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk;

2 . De Amerikaanse Federal Reserve (financiën – private bank eigendom van de Rothschilds; maakt geen deel uit van de VS;

3 . Vaticaanstad (indoctrinatie, misleiding en tactiek van angst) – GEEN deel van Italië;

4 . Washington DC (militaire, mentale programmering, hersenspoeling en ontvolking) – maakt geen deel uit van de VS;

Al het functioneren van de instellingen die als afzonderlijke staten worden genoemd, werkt volgens hun eigen wetten, daarom is er geen hof van justitie op aarde dat ze ooit zou kunnen verwerken. (Families die over de wereld heersen)

De veelheid aan geheime genootschappen die vandaag bestaan, opereert als takken van een megabedrijf, dat eigendom is van de Raad van 13 families. Hoewel ze royaal zijn beloond voor hun werk, zijn de leden van deze geheime genootschappen geen leden van de "elite" -afstamming, ze weten niet wie hun meesters zijn en ze hebben geen idee wat de echte agenda is.


Hersenspoeling door de families die de wereld regeren

Een ander instrument voor massaslavernij dat ze tegen ons gebruiken, is het zogenaamde onderwijssysteem. Scholen zijn niet meer wat ze vroeger waren en kinderen leren zonder na te denken en te gehoorzamen zonder twijfel. In feite is dit gevestigde onderwijssysteem erg duur om operationeel en verouderd te blijven in het internettijdperk. "Waarom verouderd?" Je mag het vragen.

Omdat het internet ons gratis toegang geeft tot bijna oneindige hoeveelheden informatie. Waarom blijven we dan enorme bedragen betalen voor overheidsonderwijs? Omdat de "elite" wereld vereist dat onze kinderen leren van conformiteit en denken vanuit de doos.

Wat kunnen we doen met de families die de wereld regeren?

Het geloof van de mensheid hangt op dit moment in de weegschaal, terwijl de octopuscontrole van de Nieuwe Wereldorde zich verspreidt. Aan de ene kant zijn we heel dicht bij onze volledige slavernij, terwijl we aan de andere kant gemakkelijk de grond van hun machtspiramide kunnen afbrokkelen, simpelweg verenigend tegen de teleurstelling ervan in een vreedzame revolutie van gedachten, harten en zielen.

Ik vraag me al jaren af wat zijn grootste wapen van slavernij is. Worden slechte manieren gecombineerd met constante indoctrinatie? Wordt angst gegenereerd door religie? Is het de angst om gestraft (gevangen of gedood) te worden door het systeem, of is het de onzichtbare slavernij van het monetaire systeem? Naar mijn mening had al het bovenstaande samen een grote impact op onze samenleving en de manier waarop we denken, maar het grootste wapen is veruit het financiële systeem!


Slaven van geld

Het financiële systeem heeft onze soort tot slaaf gemaakt en nu worden we gebruikt als slaven van geld. We werken elke dag van 9 tot 5, in saaie en deprimerende omgevingen, niet gestimuleerd door iets creatiefs of constructiefs.

In de meeste gevallen is de enige motivatie om aan het werk te gaan het volgende salaris - en hoe hard we ook werken, het lijkt erop dat we nooit genoeg geld hebben. Heb je je ooit afgevraagd waarom megabedrijven (die $ miljoenen per jaar aan winst oogsten) tientallen miljoenen betalen aan hun CEO's en zo dicht mogelijk bij het minimumloon voor de rest van de werknemers?

Dit is zorgvuldig ontworpen omdat een persoon die voortdurend "op het randje" is, nooit tijd zal hebben voor zelfopvoeding, introspectie en – ten slotte – spiritueel ontwaken. Is dit niet ons hoofddoel op aarde? Om spirituele wezens te worden (en met spiritueel bedoel ik natuurlijk niet religieus) en de cyclus van incarnatie te voltooien? "Ze" hebben geen opgeleide mensen nodig, die in staat zijn om kritisch te denken en spirituele doelen hebben. Nee, dit soort mensen zijn gevaarlijk voor het etablissement.

"Ze" willen gehoorzame "robots" net slim genoeg om de machines te bedienen en het systeem draaiende te houden, maar stom genoeg om nooit vragen te stellen.

Geld is het oog van het kwaad

Alle grootste problemen ter wereld zijn diep geworteld in de financiële plaag: oorlogen zijn winstgevend, ziekten zijn winstgevend, plundering van de aarde is winstgevend, menselijke slavernij en onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn winstgevend. Onze leiders zijn gecorrumpeerd door geld en de collectieve missie van de mensheid op aarde is ontvoerd door geld. Waarom hebben we dan het financiële systeem nodig?

In feite hebben we het niet nodig (althans, niet meer). De planeet vraagt ons geen cent voor het gebruik van zijn natuurlijke hulpbronnen en we hebben de technologie om ze te extraheren zonder op een dag fysiek te werken.

De oplossing om de families te bestrijden die de wereld regeren

Sterker nog, er zijn briljante geesten die al tientallen jaren het concept van een op hulpbronnen gebaseerde economie bespreken. Een voorbeeld is Mr. Jacque Fresco, een industrieel ontwerper en briljant sociaal ingenieur, die het grootste deel van zijn leven de toekomst ontwierp.

Andere mensen zijn al aan het discussiëren over het transitieplan voor de toekomstige economie, waar geen geld meer nodig is en alle individuen de beste voorwaarden zullen krijgen om hun hoogste potentieel te bereiken - allemaal ten behoeve van onze soort, als een alles.

Dus de vraag is: Zijn we bereid om de toekomst te omarmen en te ontsnappen aan de controle van de "elite" in een wereld zonder geld, of laten we de Nieuwe Wereldorde gebeuren?